Το Σκάφος

                      
To "excellent" είναι ένα πολυτελές ιστιοπλοϊκό καταμαράν μήκους 12 μέτρων (40ft) που κατασκευάστηκε το 2012 στο ναυπηγείο CNB της Γαλλίας.
Το καταμαράν είναι συνώνυμο με την υψηλής ποιότητας ιστιοπλοϊα στις καλύτερες στιγμές της και είναι ένα τέλειο σπίτι για τις εν πλω περιπέτειές σας.
Αυτό το είδος του σκάφους με δύο πλωτήρες είναι ιδανικό για κάποιον που δεν θέλει να εγκαταλείψει την άνεση και την σταθερότητα, ακόμη και όταν είναι έξω στην ανοικτή θάλασσα. Λόγω του μικρού βυθίσματος μπορεί να φτάσει στην πιο απρόσιτη παραλία.
Διαθέτει εξαιρετικούς χώρους για να φιλοξενήσει δέκα άτομα (8 φιλοξενούμενοι + 2 πλήρωμα) με ένα πολύ άνετο και ευχάριστο τρόπο.
Το εσωτερικό σαλόνι, ιδιαίτερα φωτεινό χάρη στα μεγάλα παράθυρα του, προσφέρει μια πανοραμική θέα 360º. Εξαιρετικά άνετο είναι και το εξωτερικό σαλόνι όπως και το πιλοτήριο. Στο ευρύχωρο κατάστρωμα του έχει παντού χώρους για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.
Το "excellent" είναι στην έκδοση 6 καμπίνες/ 6 μπάνια. (2 καμπίνες με διπλό κρεβάτι, 2 καμπίνες με διπλό κρεβάτι που μετατρέπεται σε 2 μονά και 2 καμπίνες πληρώματος) .
Όσοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του, γίνονται φανατικοί θαυμαστές του και δεν το ανταλλάσουν με κανένα άλλο σκάφος.​​​
 
 Τύπος  Καταμαράν
 Όνομα  excellent
 Έτος κατασκευής  2012
 Ολικό μήκος  11,97μέτρα
 Ολικό πλάτος  7,25μέτρα
 Βύθισμα  1,21μέτρα
 Μηχανές  ΥΑΝΜΑR 2 Χ 40ΗP
 Δεξαμενή καυσίμων  400 λίτρων
 Δεξαμενή νερού  2 Χ 300 λίτρων
 Επιφάνεια ιστιοπλοϊας  84μ²
 Καμπίνες  4 + 2 (πληρώματος)
 Πρωτόκολλο  10 άτομα