Σποράδες

Σποράδες: Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος. Η χρυσή τριάδα. Νησιά καταπράσινα και γοητευτικά με ακτές-δαντέλα. Και ανάμεσά τους το περίφημο υποθαλάσσιο πάρκο των Βόρειων Σποράδων. Στη Σκιάθο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, θα «βαπτιστείτε» στις Κουκουναριές, μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας. Στη Σκόπελο, όπου γυρίστηκε το Mamma Mia, θα θαυμάσετε τη μοναδική αρχιτεκτονική ταυτότητα της Χώρας της. Στην Αλόννησο θα χαρείτε την παρθένα φύση κάνοντας πεζοπορίες «ανακάλυψης».

 

Σκιάθος

ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
Η ομορφιά της απλώνεται παντού. Από τα καταπράσινα πεύκα ως τα γεμάτα μπαρ και εστιατόρια, η Σκιάθος σας καλεί να μπείτε στο κλίμα της. Κάνοντας τον γύρο του νησιού με το σκάφος, θα γνωρίσετε παραλίες και θα δείτε τοπία που αλλιώς δεν θα τα συναντούσατε. Παραλίες για όλα τα γούστα  και τις προτιμήσεις, από κοσμοπολίτικες αμμουδιές άρτια οργανωμένες, έως τελείως απομονωμένες χωρίς ίχνος επέμβασης του ανθρώπου, σε φυσικό περιβάλλον εξωτικό και με πρόσβαση μόνο από την θάλασσα.
Τα Λαλάρια  μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας με καταπράσινα νερά, λευκά βότσαλα, πανύψηλα και  απόκρημνα βράχια. Οι Κουκουναριές  μια απέραντη, χρυσαφένια αμμώδης παραλία, που έχει χαρακτηριστεί ως η φυσικότερη της Μεσογείου. Την αγκαλιάζει ένα πυκνό πευκοδάσος, πίσω από το οποίο σας περιμένει η λίμνη της Στροφιλιάς, ένας μοναδικός βιότοπος που φιλοξενεί σπάνια είδη πουλιών.  Μεγάλη Μπανάνα, Τρούλλος, Αγία Παρασκευή, Καναπίτσα, Ξάνεμος, Μεγάλος Ασέληνος. Η λίστα είναι ανεξάντλητη. Η διασκέδαση στις παραλίες της Σκιάθου έχει αναχθεί σε τέχνη.