Συχνές ερωτήσεις

Τι χρειάζεται να φέρω μαζί μου;
Το σκάφος είναι πλήρως εξοπλισμένο με όργανα πλοήγησης, εξοπλισμό ασφαλείας, όπως σωσίβια, διαγράμματα και θαλάσσια πληροφορίες, μαγειρικά σκεύη και φυσικά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.Εκτός από την καλή σας διάθεση το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι τα προσωπικά σας ρούχα και αντικείμενα, στα οποία θα πρέπει να περιλαμβάνετε καπέλο γυαλιά ηλίου και αντηλιακή κρέμα και μαγιό.

Για την διανυκτέρευση, θα πρέπει να αράζω πάντα στο λιμάνι;
Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν όρμοι και κόλποι όπου μπορείτε να περάσετε τη νύχτα τέλεια (αν το επιτρέπει ο καιρός). Στην πραγματικότητα είναι μια εμπειρία που συνιστάμε και που δεν πρέπει να χάσετε!

Το κάπνισμα επιτρέπεται στο σκάφος;
Το κάπνισμα απαγορεύεται στις καμπίνες και εσωτερικές περιοχές, επιτρέπεται μόνο στο κατάστωμα.

Πρέπει να παρέχω τροφή και κρεβάτι στον σκίπερ;
Ναι φυσικά. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε τρόφιμα, να έχετε κατά νου τον κυβερνήτη. Επιπλέον, το πλήρωμα έχει τις δικές του καμπίνες για να κοιμηθεί.

Ποιά είναι τα καθήκοντα του σκίπερ;
Το κύριο καθήκον του σκίπερ είναι η ασφάλεια του πληρώματος κατά την παραμονή του στο σκάφος και αμέσως μετά η ασφάλεια του ίγιου του σκάφους. Ο σκίπερ θα σας υποδεχτεί στην προβλήτα και θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές και τις προμήθειες. Στην συνέχεια θα σας παρουσιάσει όλα τα τμήματα του σκάφους αναλυτικά και θα ακολουθήσει η ενημέρωση για το πλάνο του ταξιδιού και τους τόπους που θα επισκεφθείτε. Οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το πλάνο είναι τα καιρικά φαινόμενα και ο χρόνος που έχετε νοικάσει το σκάφος.